Bresser Statie meteo BRESSER RC (7007330)

375,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
geostore.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 375,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Bresser: Bresser Statie meteorologica, termometru

Clip Sonic SL254 Statie meteorologica, termometru 54,89 RON Clip Sonic SL254 Technoline WS 6449 Statie meteorologica, termometru 382,99 RON Technoline WS 6449 Clip Sonic SL 251 Statie meteorologica, termometru de la 131,99 RON Clip Sonic SL 251 GARNI 281 Statie meteorologica, termometru 291,97 RON GARNI 281
Descrierea produsului
Tip unitate principala Baterie
Tip senzor Fara fir
Ceas cu control radio Nu
Conectiune Internet (Wi-Fi) Nu
Display color Da
Display backlight Da
Prognoza meteo Da
Masurare viteza vant Nu
Detectare directie vant Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Afisajul color BTN atragator si clar va arata totul dintr-o privire. Reprezentarea grafica a tendintei meteo va permite sa vedeti rapid daca este nevoie de o umbrela sau o umbrela de soare in urmatoarele cateva ore. Senzorul wireless furnizat va tine la curent cu temperatura si umiditatea din zona exterioara. Pe langa valorile masurate curente, sunt afisate si valorile maxime si minime pentru ultimele 24 de ore. Spuneti adio mucegaiului si aerului prea uscat - pentru ca puteti verifica cu usurinta climatul interior cu statia meteo. Indicatorul climatului interior va ofera informatii fiabile despre calitatea aerului. Desigur, pe afisaj veti gasi de asemenea temperatura curenta si umiditatea interioara ca valori masurate.

Nu veti pierde timpul cu statia meteo wireless Neomeo

Statia meteo poate face si mai multe: data si ora sunt setate automat de indata ce statia radio meteo este alimentata. Daca instalati statia de baza in dormitor, cel mai bine este sa o lasati sa va trezeasca la ora setata. Si daca noaptea a fost prea scurta, trebuie doar sa apasati butonul de amanare. Deci, puteti dormi inca cinci minute pana cand alarma se declanseaza din nou. Cand este timpul sa incepeti ziua, cunoasteti situatia meteo locala direct cu o privire la afisaj.
Caracteristici:
     Afisaj color
     Prognoza meteo
     Temperatura interioara si exterioara
     Umiditate interioara si exterioara
     Indicator climat interior (arata calitatea aerului interior)
     24 ore max / min temperatura si umiditate
     Data si ora
     Setarea automata a orei
     Ziua saptamanii poate fi setata in 8 limbi
     Ceas cu alarma integrat cu buton de amanare.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.