Bresser 7003230

Ofertele pentru produsul

 

Bresser Statie meteo 7 in 1 8-day 4cast XL Wi-Fi Bresser 7003230 (7003230)

2 810,32 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
hobbymall.ro

Mai multe oferte

 

Bresser Statie meteo BRESSER 8-day 4CAST XL 7-in-1 Wi-Fi cu senzor alimentat solar (7003230)

2 895,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
geostore.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 810,32 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Bresser: Bresser Statie meteorologica, termometru

Bresser 9080500 Statie meteorologica, termometru 828,98 RON Bresser 9080500 Bresser 7003500 Statie meteorologica, termometru de la 2 255,04 RON Bresser 7003500 GARNI 3055 ARCUS Statie meteorologica, termometru 2 265,14 RON GARNI 3055 ARCUS Explore Scientific WSX3001CM3LC2 Statie meteorologica, termometru 2 145,00 RON Explore Scientific WSX3001CM3LC2
Descrierea produsului
Tip unitate principala Cu fir
Tip senzor Fara fir
Ceas cu control radio Nu
Conectiune Internet (Wi-Fi) Da
Display color Da
Display backlight Da
Prognoza meteo Da
Masurare viteza vant Da
Detectare directie vant Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Statia meteo 7 in 1 Wi-Fi 8-day 4cast XL Bresser cu senzor alimentat cu energie solara are un design modern cu un ecran color de 48,3 cm (19 inchi) pentru afisarea datelor meteorologice. Ideala pentru birouri, scoli si pepiniere, statia este perfecta pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra vremii. Pe langa afisarea datelor de la senzorul pentru exterior, statia meteo Wi-Fi se poate conecta si la internet pentru a afisa date de prognoza de pe platforma ProWeatherLive, inclusiv o prognoza meteo pe 8 zile cu temperaturi maxime/minime si sansele de ploaie, precum si vizibilitatea locala si acoperirea norilor. Statia meteo vine cu un senzor de exterior 7 in 1 care se alimenteaza cu energie solara si masoara temperatura, umiditatea, viteza vantului, directia vantului, precipitatiile, nivelul UV si intensitatea luminii. Deoarece senzorul este alimentat cu energie solara, nu este nevoie sa inlocuiesti bateriile. Cand soarele straluceste, bateria reincarcabila incorporata stocheaza energia pentru alimentarea senzorului. Datele vor fi apoi afisate pe statia de baza, care comunica cu senzorul exterior de la o distanta de pana la 150 de metri. Pe langa afisarea masuratorilor de la senzorul de exterior, statia meteo 8-day 4cast XL Wi-Fi Bresser are si multe alte functii. De exemplu, vine cu un senzor termo/higro incorporat care masoara temperatura interioara, umiditatea si presiunea aerului. Exista, de asemenea, o memorie maxima/minima – perfecta pentru monitorizarea climatului interior si prevenirea mucegaiului si a aerului excesiv de uscat. Valorile max/min pentru exterior, temperatura, precipitatii si alte masuratori exterioare pot fi, de asemenea, vizualizate pe afisaj. Pe langa datele meteo, ecranul mare are mult spatiu pentru afisarea orei, datei, zilei saptamanii si fazei lunii. Orele de rasarit si apus sunt de asemenea afisate in partea de sus a ecranului. Poti conecta pana la 7 senzori externi simultan. Pachetul include un singur senzor.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.