Ofertele pentru produsul

 

Bresser Statie meteo 7 in 1 4-day 4cast WLAN Bresser 7003200 (7003200)

1 154,73 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
hobbymall.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 154,73 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Bresser: Bresser Statie meteorologica, termometru

GARNI technology GARNI 1085 ARCUS Statie meteorologica, termometru 1 420,81 RON GARNI technology GARNI 1085 ARCUS Garni 2040 Arcus Statie meteorologica, termometru 1 544,68 RON Garni 2040 Arcus Bresser 7003240 Statie meteorologica, termometru de la 1 429,06 RON Bresser 7003240 Bresser 7-in-1 solar 6-day 4CAST PRO Wi-Fi (7003210) Statie meteorologica, termometru 1 495,00 RON Bresser 7-in-1 solar 6-day 4CAST PRO Wi-Fi (7003210)
Descrierea produsului
Tip unitate principala Cu fir
Tip senzor Fara fir
Ceas cu control radio Nu
Conectiune Internet (Wi-Fi) Da
Display color Da
Display backlight Da
Prognoza meteo Da
Masurare viteza vant Da
Detectare directie vant Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Nu lasa vremea sa te ia prin surprindere! Statia meteo 4-day 4cast de la Bresser cu senzor 7 in 1 iti va oferi avertismente avansate despre vreme. Datorita functiei Wi-Fi incorporate, statia meteo poate prelua o gama larga de date de pe platforma ProWeatherLive, care este utilizata pentru a produce o prognoza meteo pe 4 zile - inclusiv temperatura ridicata si scazuta, precum si sansa de precipitatii. Pe langa simbolurile de prognoza meteo, statia meteo afisează si toate datele de la senzorul tau wireless 7 in 1, inclusiv temperatura, umiditatea, viteza vantului, directia vantului, precipitatiile, nivelul UV si intensitatea luminii. Datele pot fi transmise pe o raza de pana la 150 de metri si sunt afisate pe ecranul color elegant al statiei de baza. Te-ai uitat vreodata la termometru si te-ai intrebat de ce te simti ca iti este atat de frig sau de cald? Exista o explicatie simpla: temperatura perceputa este, de asemenea, afectata de vant si umiditate. Aceasta statie meteo determina temperatura perceputa („simti ca) folosind masuratorile efectuate. Cand soarele straluceste este usor să uiti de riscul de arsuri solare. Statia meteo afiseaza perioada din zi in care soarele este priculor in minute, astfel incat sa sti cat timp poti face plaja in siguranta. Pe langa o prognoza meteo si citirile curente, poti, de asemenea, sa urmaresti tendintele recente, salvand valorile maxime si minime dintr-un anumit moment din zi. Alternativ, poti urmari valorile zilnice max/min printr-o simpla apasare a unui buton. Pe langa urmarirea conditiilor meteo exterioare, poti vizualiza si umiditatea interioara si temperatura pentru a te asigura ca menti un climat interior optim. Pe baza acestor masuratori precise, statia afiseaza nivelul de confort folosind un mic simbol zambitor. Astfel, poti lua masuri eficiente pentru a preveni riscul de mucegai sau aer uscat. Poate fi conectata simultan la 7 senzori. In pachet este inclus un singur senzor.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.